Кафе на капсули

illy® – iperEspresso капсули – Classico Cube – 18 капсули

18.00 лв.
Купи

illy® – iperEspresso капсули – Intenso Cube – 18 капсули

18.00 лв.
Купи

illy® – iperEspresso капсули – Classico Lungo – Medium Roast – 18 капсули

18.00 лв.
Купи

illy® – iperEspresso капсули – Безкофеиново – Classico Medium Roast – 18 капсули

18.00 лв.
Купи

illy® – iperEspresso капсули – Arabica Selection Бразилия – 18 капсули

18.00 лв.
Купи

Кафе мляно

illy® – Мляно кафе – Classico – Olimpia Zagnoli – Limited Edition – 250 гр

17.00 лв.
Купи

illy® – Мляно кафе – Classico, без кофеин – 250 гр

17.00 лв.
Купи

Кафе на зърна

illy® кафе на зърна – Classico, средно печено – 250 гр

17.00 лв.
Купи

illy® кафе на зърна – Arabica Selection Етиопия – 250 гр

17.00 лв.
Купи

illy® кафе на зърна – Arabica Selection Бразилия – 250 гр

17.00 лв.
Купи

illy® кафе на зърна – Arabica Selection Гватемала – 250 гр

17.00 лв.
Купи

E.S.E индивидуални дози

illy®- E.S.E. Pods Classico – Medium Roast – Биоразградими дози, 18 бр.

16.00 лв.
Купи

illy® – E.S.E. Pods Intenso – Dark Roast – Биоразградими дози, 18 бр.

16.00 лв.
Купи

illy® – E.S.E. Pods Classico, Без кофеин – Биоразградими дози, 18 бр.

16.00 лв.
Купи

Кафе MPS капсули

illy® капсули – MPS Classico – 15 бр.

14.43 лв.
Купи

illy® капсули – MPS Classico Lungo – 15 бр.

14.43 лв.
Купи

illy® капсули – MPS Intenso Roasted – 15 бр.

14.43 лв.
Купи

illy® капсули – MPS Classico, без кофеин – 15 бр.

14.43 лв.
Купи